Timmermans: "Dit KV Mechelen leeft"

Timmermans: "Dit KV Mechelen leeft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Timmermans was tevreden met het gelijkspel van zijn ploeg tegen leider Genk. "We behaalden onze punten niet tegen Janneke en Mieke", lachte de voorzitter van KV Mechelen.

"Het is spijtig dat we onze 2-0 niet tot aan de rust konden vasthouden", aldus Timmermans. "Dat we Genk in de tweede helft direct weer in de wedstrijd laten komen? Je bent maar zo sterk als de tegenstander het toelaat. Daarna herstelden we het evenwicht. Ze kregen bijna geen kansen meer."

"Voor de neutrale toeschouwer was het een heel aangename match", zei Timmermans die ook woorden van lof had voor Tom Soetaers. "Met de traptechniek van Tom en de kopbalsterkte van Pandza hebben we een extra wapen.

Dat KV een spitsenprobleem heeft, wou Timmermans niet beamen. "Als onze spitsen niet scoren, zullen anderen wel scoren, heb ik altijd gezegd. Dat is de sterkte van dit KV. We hebben met Club Brugge, Standard, Anderlecht en Racing Genk al vier toppers gehad."

"We haalden onze punten dus niet tegen Janneke en Mieke. Ik had altijd getekend voor achtien op dertig. Dit KV Mechelen speelt voetbal. Dit KV Mechelen leeft", besloot Timmermans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties