Kuijt excuseert zich bij Liverpool-fans

Kuijt excuseert zich bij Liverpool-fans
Foto: © SC

Als de Anderlecht-fans al te klagen hebben, kunnen ze best eens naar de rangschikking in Engeland kijken. Daar staat topclub Liverpool op een 18de plaats, in de degradatiezone dus. Dirk Kuijt verontschuldigt zich na de verliesmatch tegen Blackpool.

"Het was echt, echt teleurstellend. Het is één van de pijnlijkste nederlagen die ik in mijn tijd bij Liverpool heb meegemaakt en het spijt me voor de fans. Het eerste dat we moeten doen is beginnen met het winnen van wedstrijden. Dan kunnen we een nieuwe start maken", aldus Dirk Kuijt na de beschamende 1-2 thuisnederlaag tegen neofiet Blackpool.

"Het is nog altijd vroeg voor de trainer. We moeten blijven werken. Eén ding weet ik zeker: we zullen sterker terugkomen door deze ervaringen."

"Het is nu frustrerend dat we de internationale break hebben. Dit resultaat hangt ons nu boven het hoofd. Iedereen bij de club wil deze nederlaag zo snel mogelijk achter zich laten. We weten dat het spel tegen Blackpool ons niet helpt, maar we moeten ons focussen op de inzet die we in de tweede helft getoond hebben. Dat moeten we ook in het volgende duel laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties