Eupen geeft dubbele voorsprong weg tegen Aken

De Nijs Michael
| 1 reacties
Eupen geeft dubbele voorsprong weg tegen Aken
Foto: © SC

Albert Cartier staat voor de moeilijke opdracht om Eupen op het hoogste niveau te handhaven, maar in de oefenmatch tegen Allemania Aachen waren er sporen van beterschap. De promovendus speelde een knappe eerste helft, maar verloor uiteindelijk toch: 3-2.

Eupen schoot als een komeet uit de startblokken, al werd de club daarbij wel geholpen door een slap verdedigende thuisdefensie. Kevin Vandenbergh profiteerde en trapte een hoge bal tussen twee man in doel. Even later zag het er helemaal goed uit voor de promovendus, Danijel Milicevic trapte een voorzet van Iandoli tegen de touwen: 2-0, meteen de ruststand.

De buit leek binnen voor zwart-wit, maar tijdens de pauze voerde trainer Cartier een hele resem wissels door en dat kwam het spel van de bezoekers niet ten goede. Via een strafschop van Junglas kwamen de Duitsers opnieuw in de wedstrijd. Gueye en Arslan zorgden vervolgens nog voor een overwinning van de thuisploeg. Desalniettemin waren er heel wat lichtpuntjes bij AS Eupen. Afwachten of de club dat ook in competitieverband kan doortrekken.

Eupen: Werner (46' Petr), Iandoli (46' Espinal), Zukanovic (46' Diniz), Hendrikx (46' Kocabas), Milicevic (46'  Denneboom), Vinamont (46' Colinet), Panizzolo (46' Desenclos), Jadid (46' Saglik), Diakhate (46' Hima), Andrade (46' Mombongo), Vandenbergh (46' Kabasele, 70' Obradovic)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties