Wernbloom: "Zlatan doet heel gewoon tegen ons"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wernbloom: "Zlatan doet heel gewoon tegen ons"
Foto: © SC

Zweden speelt vanavond in de Amsterdam ArenA tegen Nederland. Voor Zlatan is het een terugkeer naar het stadion van Ajax.

Enkele weken was Zlatan er ook al te gast met Milan in de groepsfase van de Champions League. Pontus Wernbloom, middenvelder van AZ, kijkt ook uit naar het duel met Oranje.

"De underdogrol past ons wel. Nederland heeft alles te verliezen, wij niets. Wij respecteren Nederland, maar bang? Nee, dat niet", zegt Wernbloom tegen VI.

"Als leider voor deze jonge ploeg is Zlatan een geweldige aanwinst. Ik dacht hij ons af zou maken, omdat wij niet op hetzelfde niveau als hij zitten, maar Zlatan stelde zich sinds zijn terugkeer bij de nationale ploeg juist ondersteunend op. Hij doet heel gewoon tegen ons."

"Tegenstanders vrezen hem. Als ik verdediger was, zou ik niet blij zijn. Zó groot, zó sterk. Hij heeft onze ploeg echt een extra dimensie gegeven. Zlatan zal altijd een bedreiging vormen, wie we ook treffen. Jullie hebben hem toch vaak aan het werk gezien? Wat hij doet, is pure magie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties