"Tonen dat Antwerp springlevend is"

Steurbaut Kersten
| 59 reacties
"Tonen dat Antwerp springlevend is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp neemt het woensdagavond op tegen Standard. Bij de Great Old beseft men dat het alle kanten op kan. Een pandoering zoals Feyenoord net heeft meegemaakt kan altijd, maar ook een stunt behoort tot de mogelijkheden.

De spelers zien alvast erg uit naar de trip tegen Standard. “Het moet veel beter dan de laatste weken, anders kan het wel eens een heel pijnlijke avond worden. Het is nu de moment om te tonen dat we wel kunnen voetballen. De resultaten van de laatste weken tellen nu niet. Dit is een hele aparte wedstrijd waarin alles kan”, aldus Kerem Zevne

Ook Emmerik De Vriese ziet enorm uit naar de match van vanavond. “We moeten gewoon alles geven. Voor veel jonge spelers is dit een droom. We hebben een hele jonge kern en ze willen er allemaal even hard voor vechten. Dat kan ook een voordeel zijn.”

“Het is lang geleden dat we nog zo’n topper konden spelen en nu moeten we laten zien dat Antwerp helemaal niet dood is. Ook aan de supporters is te zien dat we nog heel levendig zijn. Er waren meer dan 4000 aanvragen, maar ze krijgen uiteindelijk maar 1300 kaarten en dat is jammer. We kunnen de steun van hen altijd heel goed gebruiken.” 

Door Dirk Pieters

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties