Groep K: Kan Liverpool kloof slaan met de rest?

Groep K: Kan Liverpool kloof slaan met de rest?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool en Napoli vechten vanavond hun tweede duel uit om de leiding in de groep. Het vorige duel eindigde op een scoreloos gelijkspel.

Liverpool kwam twee weken geleden goed weg in Napoli. Vanavond moet Napoli op Anfield Road voor niets minder dan de drie punten gaan, want anders zou het zijn tweede stek wel eens kwijt kunnen zijn.

Utrecht, dat naar Steaua Boekarest moet, staat immers op gelijke hoogte met drie punten. De ploeg van Jan Wuytens en Dries Mertens speelde veertien dagen geleden ook gelijk tegen de Roemenen en wil straks zijn eerste winst in Europa pakken dit seizoen.

Programma:

Liverpool - Napoli
Steaua Boekarest - Utrecht

Wat denkt BWIN over de matchen?

Liverpool en Steaua Boekarest zijn favoriet. Napoli en Utrecht kunnen u daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Napoli de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 615 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Liverpool wint u 282 euro.

Durft u wedden dat Utrecht wint, dan scoort u 585 euro bij Bwin. Als u wedt op Steaua Boekarest, dan ontvang je 282 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties