Pandza: "Perfecte corner van Wilmet"

Bram Coenen
| 10 reacties
Pandza: "Perfecte corner van Wilmet"
Foto: © SC

KV Mechelen ging woensdagavond met 1-2 winnen bij KV Kortrijk. De Mechelaars mochten alweer de Bosnische beer Boris Pandza danken, die met een buffelstoot voor de 0-1 tekende.

Voor Pandza was het alweer de vierde goal dit seizoen bij KV Mechelen, alweer met de kop. "Het was een perfecte corner van Jonathan Wilmet", opent de Bosnische sterkhouder. "Ik liep me goed vrij en kon met een buffelstoot voor de 0-1 tekenen. Ja, mijn goal mocht er inderdaad wel wezen."

We zagen Pandza meteen na zijn doelpunt uitzinnig van vreugde een spurt trekken richting Malinwa-aanhang. "Klopt, ik wou meteen gaan vieren met de supporters", antwoordt de verdediger. "Bovendien had een vriend van mij, die in het Mechelse een café heeft, gezegd dat ik ging scoren vandaag. Dit doelpunt en deze zege is dan ook een beetje voor hem."

Enige voorkeur wie KV Mechelen in de kwartfinales mag treffen? "Nee, niet speciaal. In een heen- en terugmatch moeten we sowieso iedereen aankunnen. Deze groep snakt naar een nieuwe finale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties