Is de eerste stap naar het nieuwe Standard gezet? 'Niet alleen Luciano D'Onofrio, maar ook deze voormalige sterke man wil in de bres springen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Is de eerste stap naar het nieuwe Standard gezet? 'Niet alleen Luciano D'Onofrio, maar ook deze voormalige sterke man wil in de bres springen'
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het zijn onzekere tijden voor de fans en werknemers van Standard. Al wordt er achter de schermen héél hard aan de toekomst gewerkt. En er schijnt licht aan het einde van de tunnel.

Standard vertoeft in het oog van de storm. De financiële problemen in De Vurige Stede zijn niet te overzien, 777 Partners krijgt schadeclaim na schadeclaim aan de broek en de fans van De Rouches zorgden er zelfs voor dat de wedstrijd van afgelopen weekend tegen KVC Westerlo niet kon doorgaan.

"Ik kan niet geloven dat Standard failliet zal gaan", bleef Florent Stocker (sportadvocaat, nvdr.) positief gestemd. "Een club als Standard zal altijd mogelijkheden hebben om een doorstart te maken. Daar ben ik heel zeker van."

Volgens de geruchtenmolen schijnt er ook effectief licht aan het einde van de tunnel. De terugkeer van Luciano D'Onofrio is namelijk één van de pistes waar op Sclessin aan wordt gewerkt. Al moet het gezegd: de voormalige sterke man stond aanvankelijk niét te springen om op de trein te stappen.

D'Onofrio zou de verbindende schakel moeten worden tussen een groep van investeerders. Op die manier neemt de voormalige sportief directeur van Antwerp FC niet alle risico's, maar kan hij wel opnieuw dé topman van De Rouches worden.

Kan Standard een doorstart maken?

Sacha Tavolieri weet dat er vandaag een meeting heeft plaatsgevonden met alle partijen. De exacte toestand van de club werd toegelicht én er werd reeds gesproken over de voorwaarden van een mogelijke overname.

Het is de bedoeling dat er de komende dagen verder wordt geschakeld. Ook de naam van Bruno Venanzi wordt genoemd als mogelijke investeerder of als mogelijk bestuurslid na de doorstart. Het worden alvast héél cruciale dagen voor Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties