X gaat helemaal los over niet-selectie van Vanaken: "Vanaken heeft dit seizoen meer matchen in Spanje gespeeld dan Vermeeren"

X gaat helemaal los over niet-selectie van Vanaken: "Vanaken heeft dit seizoen meer matchen in Spanje gespeeld dan Vermeeren"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Over het algemeen zijn de fans tevreden over de selectie van Domenico Tedesco. Met één niet-selectie zijn ze het echter niet eens: die van Hans Vanaken. De middenvelder van Club Brugge zat de laatste twee maanden in bloedvorm, maar wordt gepasseerd voor Arthur Vermeeren.

"Een keuze voor de toekomst", verklaarde Tedesco het. Maar op dit moment heeft hij slechts 25 spelers geselecteerd en dus was er nog plaats geweest. Vanaken zou de back up van De Bruyne en Tielemans kunnen zijn.

Maar de vraag is... hoeveel zin had hij er zelf in? Vanaken heeft op grote toernooien één keer mogen invallen voor een paar seconden. Of hij er veel goesting in heeft om zijn zomer op te geven voor een hele tijd op de bank te zitten...

Want Vanaken wordt ook een dagje ouder en wil nog een paar jaar top zijn bij Club Brugge. Hij heeft die rust nodig om volgend seizoen in optimale vorm in de voorbereiding te verschijnen.

Maar de supporters kunnen het alvast niet begrijpen dat hij er niet bij is. En zeker dat Vermeeren boven hem gekozen wordt, want die heeft amper wedstrijden gespeeld sinds Nieuwjaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties