Groep A: Twente wil stunten bij Inter Milaan

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Groep A: Twente wil stunten bij Inter Milaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep A is Tottenham de ietwat verassende leider. Straks ontvangt het rode lantaarn Werder Bremen. Twente gaat op zoek naar een stunt bij Inter Milaan.

Inter en Tottenham staan beide met zeven punten aan de kop. Als ze straks de drie punten thuis houden, zijn ze zeker van de kwalificatie voor de volgende ronde.

Het Twente van Michel Preud’homme wil dat verhinderen en voor een stunt zorgen. “Ik weet waar we ze pijn kunnen doen”, liet de Twente-trainer optekenen. Bij winst springt het over de Italianen.

In de andere wedstrijd moet Werder absoluut winnen in Londen. Coach Thomas Schaaf kan daarvoor slechts op twaalf profspelers beroep doen. “Dit maakte ik nog nooit mee”, kon hij het maar niet begrijpen dat er zoveel gekwetsten zijn.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Tottenham en Inter zijn favoriet. Werder en Twente kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Tottenham de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 210 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Inter wint u 225 euro.

Durft u wedden dat Werder wint, dan scoort u 937,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Twente, dan ontvang je 937,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties