Kljestan: "Wasyl is echt ongelooflijk"

Kljestan: "Wasyl is echt ongelooflijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Kljestan speelde weer een verdienstelijke partij tegen Charleroi, maar kon in de eerste helft ook niet het voortouw nemen toen Anderlecht het bijzonder moeilijk had.

"We stonden een goal achter en hadden een man meer en toch liep het niet", aldus Kljestan. "Tijdens de rust heeft de trainer niet geroepen, maar simpelweg gezegd dat het in onze handen lag. We moesten de drie punten pakken om de leiding over te nemen. We hebben eigenlijk nooit gepanikeerd."

Kljestan zag ook Marcin Wasilewski terugkeren na maanden revalidatie. "Hij zit naast mij bij de teammaaltijden. Over zijn blessure wou hij nooit echt praten, maar het was duidelijk dat hij erop gebrand was om terug te keren. Hij was hier altijd als ik op de club aankwam en toen ik vertrok, was hij hier nog altijd. Een harde werker, dat lijdt geen twijfel."

"Ik wist reeds van zijn blessure toen ik in Amerika zat. Ik volgde toen Anderlecht al een beetje en ik zag de beelden op youtube. Verschrikkelijk om naar te kijken. Ja, dat is echt een harde. Echt ongelooflijk"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties