"Kawashima was zwaar aangedaan na 6-0"

Anthony Van der Planken
| 23 reacties
"Kawashima was zwaar aangedaan na 6-0"
Foto: © SC

Geen Lierse-speler die zich afgelopen weekend zo slecht voelde als Eji Kawashima. De Japanse doelman slikte zes doelpunten op het veld van Anderlecht en was er het hart van in.

Kawashima is een ster in eigen land, maar slikte in België al 44 goals in 20 wedstrijden. De doelman wil nu zelfs niet meer praten met de pers. "Na de match tegen Anderlecht was hij heel zwaar aangedaan", vertelt ploegmaat Gunther Thiebaut in GvA. "De keeper van de Japanse nationale ploeg, een wereldster in eigen land, die zes goals had geslikt met zijn ploeg: in zijn ogen was dat een regelrechte afgang. Hij trekt het zich aan dat de resultaten van Lierse uitvergroot worden in Japan, dat hij de meest gepasseerde keeper van België is. Zijn reactie na de tegengoals sprak boekdelen. Daar schuilde een hoop frustratie in, maar ook: neerslachtigheid. Een Japanner is een trots persoon en Kawashima voelt zich dan ook in zijn eer gekrenkt."
 


"Maar één ding weet ik zeker: hij zal klaar zijn tegen Westerlo. Kawashima is niet de man die snel zijn zelfvertrouwen verliest."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties