Broos: "Had mijn twijfels over Ogunjimi"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Broos: "Had mijn twijfels over Ogunjimi"
Foto: © SC

Hugo Broos was van 2005 tot 2008 trainer van Racing Genk. Vanavond zakken de Limburgers af naar de Gaverbeek. “Ik heb graag en professioneel goed kunnen werken bij RC Genk.”

Broos werd in de Cristal Arena ontslagen na het overlijden en voor de begrafenis van zijn moeder. “Er waren mensen die toen zegden Waarom had Racing Genk geen week kunnen wachten? Ik neem Racing Genk echter niets kwalijk”, zegt Broos in HBvL. “Ik kan privé en mijn werk heel goed scheiden.”

In tegenstelling tot Ariël Jacobs komt Broos wel nog goed overeen met Frank Vercauteren, de man die hem in Anderlecht opvolgde. “Het was toen even slikken. Maar onze relatie is nog altijd goed. . Een paar keer per jaar ga ik samen met Frank, Jacky Munaron en de vrouwen iets eten.”

Broos beschikte ook al over Jelle Vossen. “Zijn torinstinct had hij toen al, maar hij had te weinig body en duelkracht voor eerste klasse”, verdedigt de kampioenenmaker van Anderlecht en Club Brugge zijn keuze om de Rode Duivel niet in de ploeg te droppen.

“Jelle is eerst naar Cercle Brugge moeten gaan om dat bij te kweken. Dat Vossen zo een ontwikkeling heeft gemaakt, verrast me niet. Over Ogunjimi had ik twijfels over zijn mentaliteit als profvoetballer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties