Porokara: "En nu scoren voor Germinal Beerschot"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Porokara: "En nu scoren voor Germinal Beerschot"
Foto: © SC

Roni Porokara deed het woensdag opnieuw. De Rode Duivels achterlaten met een domper. In Finland werkte Vincent Kompany zijn schot nog in doel, gisterenavond mocht de aanvaller van Germinal Beerschot zichzelf op de borst slaan.

“Het is leuk om hier in België te scoren”, aldus Porokara. “Maar misschien zullen de spelers van Germinal Beerschot niet zo blij zijn omdat België niet gewonnen heeft.”

“We kregen weinig kansen, maar ik hoopte tot het einde dat we toch nog een doelpunt zouden maken. België heeft alvast een goede generatie. De Rode Duivels spelen echt mooi voetbal. Vanuit de tribune moet het echt leuk zijn om ze bezig te zien, maar als je op het veld staat, wil je liever niet dat ze je gek dribbelen.”

En nu terug naar Germinal Beerschot. “Hopelijk kan ik nu ook voor mijn club beginnen scoren. We staan dit weekend voor een heel belangrijke wedstrijd tegen Lierse. Daarna moeten we ook de punten thuis houden. Daar moeten we het nu doen. We hebben de voorbije weken al getoond dat we thuis goed zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties