6. Kijk mee met Prince B

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
6. Kijk mee met Prince B
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prince B kijkt zoals elke week vooruit naar het voetbalweekend. Hij zoekt ook deze keer weer enkele leuke wedstrijden uit.

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 5 op 15) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Birmingham City - Sheffield Wednesday 1 @ 1.65
Topklasser Birmingham neemt het in de vijfde ronde van de FA Cup op tegen derdeklasser Sheffield Wednesday, een traditieclub uit het Engelse voetbal. De thuisclub mag dan wel meer geconcentreerd zijn op de degradatiestrijd in de Premier League, de FA Cup geef je nooit zomaar weg. Sheffield doet het uitstekend in de derde klasse en lijkt terug op weg naar een reeksje hoger maar het niveauverschil tussen deze twee ploegen zou toch te groot moeten zijn. Bovendien speelt City thuis en heeft het een bekerreputatie, want in de League Cup bereikten The Blues al de finale dit seizoen.

2. FSV Mainz - FC Bayern 2 @ 1.60
Mainz was de verrassing van het seizoen in de Bundesliga. In de heenronde klopte het Bayern nog in eigen huis met 1-2. De club staat nog altijd op een vijfde plaats, maar verwacht wordt dat het die niet zal kunnen vasthouden. Bayern liep vorige week twee punten in op Dortmund en knokt met Leverkusen om de felbegeerde tweede plaats. Bayern zal zich geen tweede keer op één seizoen willen laten verrassen door een provincieclubje als Mainz. We gaan dus voor een zege van de Duitse recordkampioen.

3. Westerlo - Anderlecht 2 @ 1.65
Anderlecht kreeg donderdag een zware pandoering in de EL tegen Ajax maar zal zich zo snel mogelijk willen herpakken. Iemand die zelf voetbal speelt weet hoe graag een speler zo een nederlaag wil doorspoelen met een goed resultaat. De groep wil voor zichzelf en de supporters iets rechtzetten en zal voluit voor de drie punten gaan in Westerlo. De thuisclub speelt een betekenisloze wedstrijd, want is sowieso al aangewezen tot play-off II.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

FC Utrecht - Heracles 1 @ 1.48
Chelsea - Everton 1 @ 1.53
Dortmund - St. Pauli 1 @ 1.25
Internazionale - Cagliari 1 @ 1.40
Galatasaray - Bucaspor 1 @ 1.44
Man City - Notts County 1 @ 1.20
Leyton Orient - Arsenal 2 @ 1.30
FC Twente - NEC 1 @ 1.30

Inzet: € 150
Nettowinst: € 1585,85

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties