"Fellaini is zich echt op de kaart aan het zetten"

Steurbaut Kersten
| 26 reacties
"Fellaini is zich echt op de kaart aan het zetten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini trok al snel de aandacht in Engeland, maar deemsterde mede door een blessure terug weg bij Everton. De Rode Duivel lijkt nu helemaal terug. “Marouane is zichzelf nu pas echt op de kaart aan het zetten”, zegt Steve Round, assistent-coach van The Toffees.

“Hij is nog jong en zit nog maar aan 80 tot 85% van zijn potentieel. Fysiek is hij al wel op een punt gekomen dat hij niet zo veel overtredingen meer moet maken.”

Fellaini komt zo minder in het nieuws door het gekibbel met de scheidsrechters. “Hij is veel rustiger geworden op het veld en iedere week wordt zijn techniek beter. Voor zijn gestalte heeft hij trouwens al een behoorlijke techniek.”

Volgens Round heeft Fellaini zich definitief aangepast aan de Premier League. “Het duurt een tijdje voor je die spelstijl onder de knie hebt. Voor Everton is het geweldig dat we van Marouane nog niet het beste gezien hebben. Hij kan uitgroeien tot een fenomeen. Zijn Engels wordt steeds beter, wat ook belangrijk is in zijn ontwikkeling”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties