Cruz: “Niemand kan tevreden zijn over prestatie

Cruz: “Niemand kan tevreden zijn over prestatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot kende een zwak seizoen en moest oppassen voor de degradatie. Daniel Cruz, één van de sterkhouders,kon zijn stempel niet drukken. De Colombiaan is in de zomer einde contract en weet nog niet waar zijn toekomst ligt.

Daniel Cruz weet nog niet of zijn toekomst bij Germinal Beerschotligt. De middenvelder is einde contract en er zijn nog geen gesprekken geweest. “Het liefste wil ik blijven. Ik ben zeer blij in Antwerpen en hoop op een verlenging. Dat er nog geen besprekingen zijn geweest, had te maken met het feit dat wij nog niet zeker waren van eerste klasse. Nu de redding een feit is, hoop ik dat ze vlug komen praten.”

Germinal Beerschot speelde een grijs seizoen en moest even vrezen voor degradatie. De Colombiaan is zich bewust van een zwakke prestatie. “Ik ben helemaal niet tevreden over mijn prestaties, maar dat kan niemand zijn in de kern. We hebben bijna een heel seizoen tegen degradatie moeten vechten. Dan kan je niet spreken van een goede prestatie”, verklaarde Cruz.

De Ratten kunnen zich nu bewijzen in Play-Off 2. “We moeten nu proberen om zoveel mogelijk te winnen. Er is nu geen druk meer en daardoor kunnen we vrij voetballen. We moeten ons best doen en dan weet je nooit wat er kan gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties