Goossens niet boos om elleboogstoot De Wilde

Dirk Pieters
| 1 reacties
Goossens niet boos om elleboogstoot De Wilde
Foto: © SC

Bjorn De Wilde kreeg begin deze week een zware straf na zijn elleboogstoot in het duel tegen Wetteren. De aanvaller van Waasland-Beveren staat nu zes duels aan de kant. Voetbalkrant.com ging ‘slachtoffer’ Bart Goossens opzoeken.

Bart vertel eens wat er juist gebeurde.
“Ik hoorde nog maar net de straf voor Bjorn De Wilde. Het is jammer dat zoiets moest gebeuren. Ik reed eerder al eens een jaar lang met hem naar de training en dan nu dit. Ik ben zeker niet boos op hem. Ik weet zelfs niet of het wel echt bewust was. Hij stond met zijn rug naar me toe, maar die elleboog was helemaal niet nodig.”

Jullie deden wel een goede zaak door te winnen van Waasland-Beveren.
"De zege op Waasland was inderdaad zeer cruciaal en hopelijk kunnen we ons zo snel mogelijk met zekerheid plaatsen voor een extra jaartje tweede klasse. Dat moet zeker nog lukken, maar zolang het nog niet zeker is moeten we oppassen. Het kan heel snel keren in de tweede klasse." 

Wetteren kan eigenlijk nu al terugblikken op een mooi seizoen.
"Wetteren kende een hele sterke reeks in de heenronde, maar in de terugronde speelden we iets teveel gelijk waardoor we weinig opschoten in het klassement. Toch mogen we inderdaad best tevreden zijn met ons seizoen. We staan op een elfde plaats en dat is zeker niet slecht in ons eerste jaar tweede klasse."

Zelf ben je nog maar enkele maanden bij Wetteren. Hoe komt dit?
"Wetteren had in het voorjaar van 2010 al interesse getoond toen ik einde contract was bij Roeselare, maar ik was toen aan het onderhandelen met andere clubs. Uiteindelijk liet ik twee voorstellen schieten om naar Antwerp te gaan, maar daar is het uiteindelijk niet tot een overeenkomst gekomen. Ik nam dan zelf maar terug contact op met wetteren en tekende eind oktober. Ik had een serieuze conditionele achterstand en speelde in 2010 bijna geen enkele wedstrijd met inzet, ook omdat ik via een onschuldig bloedonderzoek te weten was gekomen dat ik klierkoorts had. Ik had telkens een heel vermoeid gevoel en moest gewoon heel veel rusten. Ik mocht dus pas beginnen spelen na Nieuwjaar en tot nu toe mocht ik altijd al spelen. Een enorme opluchting na al de ellende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties