Samenscholingsverbod Antwerpen voor Madrid-Barcelona

Bart De Wilde
| 23 reacties
Samenscholingsverbod Antwerpen voor Madrid-Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Antwerpse burgemeester Patrick Janssens heeft voor de dubbele confronatie in de Champions League tussen Real Madrid en FC Barcelona een samenscholingsverbod ingelast. Tijdens de twee vorige duels tussen beide clubs waren er ongeregeldheden in Borgerhout.

Het samenscholingsverbod gaat van kracht op 27 april vanaf 21 uur tot en met 28 april om 6 uur, en op 3 mei om 21 uur tot 4 mei om 6 uur,  vanaf de Congresstraat tot en met de Turnhoutsebaan ter hoogte van Laar. Het verbod geldt ook in  meerdere zijstraten zijstraten van de Carnotstraat en de Turnhoutsebaan. Dat maakte de stad Antwerpen vandaag bekend in een persmededeling.

bij een overtreding van verbod kan een overlastboete uitgeschreven worden. Jongeren onder de zestien kunnen een combitaks krijgen. Dat is een belasting van 100 euro die opgepakte jongeren krijgen als ze naar huis moeten gebracht worden met een combi.

Vorige week maakte een groep supporters van FC Barcelona nog amok na de verloren bekerfinale (Copa Del Rey) tegen Real madrid. Toen werd er een bus van De Lijn en een politievoertuig bekogeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties