Barcelona ziet titel dichterbij komen na verlies Real

Michiel Derwael
| 20 reacties

Real Madrid heeft in het eigen Bernabéu duur puntenverlies geleden. José Mourinho stelde een B-team op en kreeg het deksel op de neus. Zaragoza was efficiënter en won het duel 2-3. De titel voor Barcelona komt steeds dichterbij.

Real Madrid had het overwicht, maar de doelpunten vielen aan de andere kant. Na een flater van doelman Casillas kon Lafita de bal eenvoudig tegen de netten tikken. De doelman schatte een lange bal van Uche verkeerd in.

In het begin van de tweede helft verdubbelde Zaragoza de voorsprong. Carvalho veroorzaakte een strafschop en Gabi Fernandez faalde niet. Madrid leek even in de wedstrijd te komen na een kopbaldoelpunt van Sergio Ramos .

Die treffer werd echter al snel ongedaan gemaakt door Lafita. Met een geplaatst schot bezorgde hij zijn team een 1-3- voorsprong. Benzema kon vijf minuten voor het einde nog milderen.