Wat is er aan de hand met Perisic?

Nico Wieme
| 82 reacties
Wat is er aan de hand met Perisic?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niemand die het wil vertellen, maar er scheelt toch wel iets met Ivan Perisic. De Kroaat scoorde zijn twintigste van het seizoen, maar dat leidde niet tot grote vreugdetaferelen. "Iedereen viert een doelpunt op zijn manier", aldus Sven Vermant.

Toen Ivan Perisic dindag tegen Genk scoorde, toonde hij het publiek prompt het rot-opgebaar met een gebalde vuist in de arm. Tegen Lokeren vond de Kroaat opnieuw de weg naar de netten. Dit keer liep de topschutter emotieloos terug naar het midden.

Sven Vermant ziet er geen graten in. "Een rare manier van vieren? Dat vind ik niet. Iedereen viert een doelpunt op zijn manier. Daar moet je respect voor hebben. Vandaag was iedereen gewoon gefocust op die drie punten. Meer moet je daar niet achter zoeken."

Ook Nabil Dirar is van mening dat er niets aan de hand is met zijn spitsbroeder. "Ivan was gewoon enorm geconcentreerd en wou zich na het doelpunt zo snel mogelijk richten op het vervolg van de match. Hij wou zijn concentratie niet verliezen. We hebben in het verleden al een aantal keer een voorsprong snel uit handen laten glippen door concentratieverlies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties