Benteke scoort twee keer voor Standard

Steurbaut Kersten
| 11 reacties

Krijgt Christian Benteke een nieuwe kans bij Standard? De aanvaller scoorde in een oefenwedstrijd tegen Namen twee keer. Cercle Brugge en OH Leuven hielden elkaar in evenwicht.

Chistian Benteke werd de voorbije twee seizoenen uitgeleend aan KV Kortrijk en KV Mechelen. De rijzige Belgische aanvaller zou deze zomer andere oorden opzoeken, maar een transfer naar de Franse eersteklasser Stade de Rennes ging niet door.

In Namen maakte Benteke twee doelpunten. Standard won de wedstrijd met 0-4. De twee andere doelpunten kwamen op naam van Michy Batshuayi. Axel Witsel kwam nog niet in actie.

OH Leuvel houdt stand met 10

De wedstrijd tussen Cercle Bruggen en OH Leuven begon met een minuut stilte voor Jelle Evens, de broer van Bernt. Na negentig minuten stond het 2-2. Bij OH Leuven kreeg testspeler Milan Bojovic na acht minuten al een rode kaart.

Doelpunten: 4' Annys 0-1, 7' Janssens 1-1, 19' Hayen 1-2, 53' Naudts 2-2