Liverpool bood te weinig voor Downing

Yves Dekoning
| 2 reacties
Liverpool bood te weinig voor Downing
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC zou een bod van vijftien miljoen pond hebben uitgebracht op Stewart Downing. Aston Villa heeft het bod afgeslagen, maar zou wel willen praten als er enkele miljoenen extra op tafel komen.

Liverpool FC wordt al verschillende maanden gelieerd aan Stewart Downing. De 26-jarige vleugelspeler van Aston Villa zou hoog op het verlanglijstje van Kenny Dalglish staan. Officieel wil niemand dat bevestigen, maar Sky Sports en Liverpool Echo zijn er van overtuigd dat Liverpool een bod van vijftien miljoen euro heeft uitgebracht.

Aston Villa zou Downing voor dat bedrag niet willen laten gaan. Alex McLeish wil hem liefst houden. Als Downing echt weg wil, kan er wel gepraat worden. Aston Villa zou dan minstens twintig miljoen pond vragen.

Liverpool zou David Ngog in de deal willen betrekken. Eerder probeerde de club hetzelfde met de transfer van Jordan Henderson van Sunderland. Toen kwam de Franse aanvaller niet tot een akkoord en moest Liverpool een hoger bedrag ophoesten voor Henderson. Bij de club wil niemand commentaar geven op de geruchten. 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties