Nolan haalt scherp uit naar Newcastle United

Melissa Maes
| 3 reacties
Nolan haalt scherp uit naar Newcastle United
Foto: © SC

Kevin Nolan is pas vertrokken bij Newcastle United en haalt al hard uit naar het bestuur van zijn voormalige club. “Ik ben de club uitgewerkt.” Nolan gaat komend seizoen aan de slag bij degradant West Ham United.

“Ik ben het vertrouwen in de mensen bij Newcastle volledig kwijtgeraakt. Dan is het niet mogelijk om nog verder door te gaan”, zegt Kevin Nolan aan Sky Sports.

"In de winter, vlak nadat Andy Carroll aan Liverpool was verkocht, bereikte ik met de club een akkoord over een nieuw contract voor vier of vijf jaar. We hebben elkaars hand geschud, maar het aanbod dat uiteindelijk op papier kwam was lachwekkend. Ik wist niet wat ik zag.”

"Het bestuur van Newcastle heeft me verraden en totaal geen respect voor me getoond. Ik had het fantastisch naar mijn zin bij de club en was aanvoerder van een elftal dat ik ontzettend hoog heb zitten. Ik had verwacht mijn loopbaan bij Newcastle te beëindigen, maar ik ben met een mes in mijn rug gestoken."

"Misschien ben ik wel naïef, maar als iemand zijn woord aan me geeft verwacht ik dat we een bindende afspraak hebben. Uiteindelijk zijn alle beloften verbroken.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties