Zulte Waregem: "Wrange nasmaak door gelijkspel"

Zulte Waregem: "Wrange nasmaak door gelijkspel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kon tegen Club Brugge een 1-0-voorsprong niet vasthouden. Verdediger Remi Maréval denkt te weten waar het probleem ligt. "We moeten efficiënter worden."

Voor de pauze voetbalde Essevee goed en was het de betere ploeg.. In het tweede bedrijf kon Club de situatie nog omkeren na een strafschop. "We moeten de volgende keer ons niveau dat we voor de rust brachten, ook handhaven na de pauze", weet Maréval.

"Als we dat niet doen, laat je de tegenstander opnieuw in de wedstrijd komen. Club Brugge heeft hiervan geprofiteerd vanavond", merkt de verdediger terecht op in de kranten.

De linksachter, die dit seizoen in de as van de defensie acteert, zag nog een ander mankement. "We spelen veel doelkansen bij elkaar. Er is echter te weinig scorend vermogen. Daardoor missen we veel kansen. We moeten efficiënter worden."

Giuseppe Rossini was wel efficiënt. Hij bedankte de trainer voor zijn basisplaats met de 1-0. "Ik ben blij dat ik in de basis stond voor eigen publiek. Dat ik mijn eerste doelpunt scoor is mooi, maar ik wil nu ook op verplaatsing meer speelminuten krijgen."

"Er overheersen toch wel frustraties", aldus nog Maréval. "Er zat veel meer in tegen dit Club. We waren de betere ploeg. Deze draw zorgt voor een wrange nasmaak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties