Brüls wil absoluut naar Genk: "Champions League is mooi"

Robby Morren
Robby Morren
| 24 reacties
Brüls wil absoluut naar Genk: "Champions League is mooi"
Foto: © SC

Het mag duidelijk zijn: Christian Brüls heeft zijn zinnen volledig op Racing Genk gezet en zou zeer ontgoocheld zijn indien de transfer niet doorgaat. Dat vertelde hij ons na de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

"Ik heb sinds woensdagavond met niemand meer gepraat en er is nog niets getekend", aldus de flankspeler die verder bevestigt dat hij absoluut naar Racing Genk wil. Hij werd nochtans met meerdere clubs, waaronder ook Anderlecht, in verband gebracht. "Mijn voorkeur gaat naar Genk. Ik zou ontgoocheld zijn als de transfer niet doorgaat."

Geen schrik van concurrentie
We vroegen Brüls of hij geen schrik heeft voor de concurrentie bij de landskampioen met Barda, Buffel, Limbombe en Vanden Borre die allemaal op rechts kunnen spelen. "Nu moet ik ook goede matchen spelen en hard werken op training, daar ben ik niet bang voor. Het niveau zal bij Genk wel hoger liggen."

Champions League
Dat het Brüls echt menens is, mag blijken uit het feit dat hij al zeker weet dat hij nog kan aantreden in de Champions League met Genk. "Dat heb ik al nagekeken, ik mag Champions League spelen. Dat is sowieso mooi voor een jonge speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties