Wenger: "Nederlaag is heel erg pijnlijk"

Melissa Maes
| 18 reacties
Wenger: "Nederlaag is heel erg pijnlijk"
Foto: © SC

Arsène Wenger gaat ongetwijfeld een slechte nacht tegemoet. Arsenal verloor met 8-2 van Manchester United. “We moeten onze problemen snel oplossen.”

"Duels met Manchester United zijn altijd speciaal voor ons. Als je dan zo wordt verslagen is dat heel erg pijnlijk. In de tweede helft werden we fysiek overklast door een zeer sterke tegenstander", aldus Arsène Wenger.

"We gaven veel te veel ruimte weg en werden daarvoor gestraft. We moeten onze problemen snel oplossen en verder is het gepast om niet teveel te zeggen."

De Fransman gaf toe dat er te weinig ervaring in zijn team zat. "Het was waarschijnlijk iets teveel van het goede. Ik had niet verwacht dat ik zoveel jonge spelers zou moeten gebruiken. In Engeland denkt men dat als je een wedstrijd verliest, het kopen van nieuwe spelers altijd de oplossing is. Er ontbraken acht spelers vandaag, daar zou iedereen onder lijden."

Komen er nog versterkingen? "Er komt een spits aan (Chu-Young Park van AS Monaco, n.v.d.r.) en we willen nog een verdediger en een middenvelder. Daar werken we heel erg hard aan, maar het is nu beter om te kijken naar wat er bij deze wedstrijd fout ging.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties