Zorgen voor Leekens: De Camargo out voor Duitsland

Zorgen voor Leekens: De Camargo out voor Duitsland
Foto: © SC

Igor De Camargo zal de levensbelangrijke wedstrijd tegen Duitsland moeten missen. De aanvaller liep tijdens de training een knieblessure op.

De Camargo liep tegen het einde van de oefensessie van de Rode Duivels een blessure op aan de ligamenten van de knie. Hij zal morgen zeker niet kunnen spelen tegen Duitsland. Na de schorsing van Van Buyten, is dit opnieuw een tegenvaller voor de bondscoach.

De Camargo startte vrijdag tegen Kazachstan en het leek waarschijnlijk dat hij ook tegen Duitsland aan de aftrap zou komen. Bondscoach Georges Leekens moet nu een keuze maken uit Lukaku, Ogunjimi en Vleminckx. Lukaku verzamelde echter nog maar weinig speelminuten bij Chelsea, Ogunjimi viel vrijdag wel in maar was pas geblesseerd en Vleminckx verkeert momenteel niet in zijn allerbeste vorm.

Fellaini speelt
Marouane Fellaini keert terug uit schorsing en zal tegen Duitsland zeker aan de aftrap komen. Achter de naam van Eden Hazard staat nog een vraagteken. Hij trainde zondag niet omwille van een blessure maar maandag stond hij wel op het oefenveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties