Vermant: "Ontgoocheld, maar geen drama"

Mathias Dumarey
| 177 reacties
Vermant: "Ontgoocheld, maar geen drama"
Foto: © SC

Sven Vermant (foto), sportief directeur bij Club Brugge, wil de nederlagen tegen Birmingham City en KV Kortrijk niet dramatiseren. "We zijn ontgoocheld, maar een ramp is het niet", zegt hij op Sporza.

"We maken ons nog geen zorgen na de twee verliesbeurten. Over een heel seizoen is er altijd wel eens een mindere periode waar een team door moet. Over enkele dagen kunnen we ons weer tonen als we bekeren op AA Gent. We moeten er keihard tegenaan gaan en tonen wat we waard zijn. Club heeft heel wat voetballend vermogen in het elftal en dat moeten we nu opnieuw uitspelen", aldus Sven Vermant.

Opnieuw slikte Club Brugge tegengoals in de laatste minuten van de wedstrijd. "We kennen de oorzaak niet, maar we werken hard om dit te verhelpen", gaat Vermant verder. Hij ziet ook Vadis Odjidja niet als enige om de trein weer op het juiste spoor te krijgen. "Het is ook aan de andere spelers om elkaar vertrouwen te geven en het elftal te ondersteunen. We proberen elke dag het maximale uit de spelers te halen. De blessures mogen nu geen excuus zijn. Het is nu aan de jonge spelers om zich te laten zien", besluit Vermant.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties