Louwagie: "Bod op Jorgacevic tot 5 keer toe verhoogd"

Melissa Maes
| 135 reacties
Louwagie: "Bod op Jorgacevic tot 5 keer toe verhoogd"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic is definitief van Club Brugge, maar hoe kwam AA Gent er bij om hun clubicoon naar de aartsrivaal te sturen? “We beseffen dat het moeilijk ligt voor onze supporters, maar we zijn rationeel gebleven.”

AA Gent-manager Michel Louwagie blijft heel rustig bij wat er de laatste dagen is gebeurd rond doelman Bojan Jorgacevic. “Hij had vorig jaar al aangegeven andere lucht te willen opsnuiven.”

“We hebben hem toch nog een contractverlenging kunnen laten tekenen, maar wel met de belofte dat we hem niet zouden tegenhouden bij een interessant bod. Dan kwam er de interesse van Gençlerbirligi met wie we vorige week een ondertekend akkoord hadden.”

"Geld gebruiken voor andere positie"
“Maar plots kwam er dan een manager van Bojan met Club Brugge. Zij verhoogden tot vijf keer toe hun bod. De voorzitter en ik beseffen dat dit moeilijk ligt voor onze supporters, maar we zijn rationeel gebleven en kunnen na de onderhandelingen zeggen dat AA Gent er veel beter uit komt dan was Bojan naar Turkije getrokken.”

“De technische staf was ook akkoord met deze transfer want we hadden al geanticipeerd met de komst van de Nederlander Sergio Padt. We zullen het geld dus eerder gebruiken voor een andere positie", besluit Louwagie.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties