Ceulemans heeft interesse in Anderlechtspelers

Ceulemans heeft interesse in Anderlechtspelers
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo heeft punten nodig. En dringend... Dat beseft ook Jan Ceulemans die zijn spelersgroep laat spelen voor zijn plaats, want anders kan er tijdens de winterstop wel eens wat volk bijkomen.

De Sutter is alvast één van de mogelijke jongens die er tijdens de winterstop kunnen bijkomen. "Natuurlijk willen wij De Sutter", aldus Ceulemans in Het Laatste Nieuws. "Maar we willen ook Mboyo van AA Gent en Iakovenko en Reynaldo van Anderlecht. Wie willen we niet? Iedere ploeg die nu onderaan staat, kijkt naar wat er op de bank van de topclubs zit. Voor Westerlo is dat de enige kans om spelers met een meerwaarde te halen. Zo zijn er nog vijf, zes andere clubs."

Maar voorlopig wil hij het nog proberen met de spelers die hij heeft. "Voor mij hoeft dat niet", zegt Ceulemans. "Tot aan de winterstop hebben we nog zes matchen. Als ik die met de huidige spelers allemaal win, dan moet er niemand bijkomen en niemand vertrekken. De spelers hebben het dus zelf in handen. Ze spelen de komende weken voor hun job."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties