Reactie Kalezic: "Zelfs tegen beste team ter wereld kan dit niet"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Kalezic: "Zelfs tegen beste team ter wereld kan dit niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een zichtbaar ontgoochelde Darije Kalezic verscheen bedroefd op de persconferentie. Na het debacle in de slotfase van de wedstrijd stelde hij de volwassenheid van zijn groep in vraag.

Tomas Taecke in Waregem

"Over de eerste helft was ik zeer tevreden", probeerde Kalezic zijn ontgoocheling weg te steken. "We controleerden, zetten Anderlecht hoog vast en lieten hen niet opbouwen. In de tweede helft was Anderlecht scherper en schudde Bossut enkele knappe reddingen uit zijn mouw".

"Na de dubbele voorsprong was de aansluitingstreffer het keerpunt", zag ook Kalezic. "In die fase van de wedstrijd moet je volwassen spelen en de voorsprong behouden. Niet enkel tegen Anderlecht, maar tegen eender welke club in de wereld. Als je geen onnodige risico's neemt, heb je altijd drie punten".

"Na die aansluitingstreffer knakte er iets binnen de ploeg. Binnen de vijf minuten krijg je dan nog twee goals om de oren", betreurde Kalezic.

"De laatste keer dat we tweemaal scoorden was op bezoek bij Racing Genk", herinnerde Kalezic zich. "In drie maanden tijd scoorden we telkens maximaal één keer, dan zie je waar het schoentje wringt", aldus Darije Kalezic.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties