Interview De Ceulaer: "Hopelijk wint Messi of Neymar"

Melissa Maes
| 4 reacties
De Ceulaer: "Hopelijk wint Messi of Neymar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin De Ceulaer was met zijn knap doelpunt tegen Club Brugge (18 september) één van de tien genomineerden, maar de aanvaller van Lokeren zit niet bij de laatste drie voor ‘Mooiste doelpunt van de Wereld’. “De nominatie was een grote eer.”

Benjamin De Ceulaer laat aan onze redactie weten dat hij niet teleurgesteld is dat hij de FIFA Puskas Award niet in ontvangst zal nemen. “Die nominatie op zich was al een grote eer. Niet alleen voor mij, maar ook voor Lokeren en het Belgisch voetbal.”

“Het was mijn vrouw die me een berichtje stuurde dat ik niet bij de laatste drie was. Ik heb daar heel positief op gereageerd. Had ik nu op voorhand zitten hopen, dan was ik misschien wel teleurgesteld.”

De drie voetballers die kans maken op de titel van mooiste doelpunt zijn Lionel Messi, Neymar en Wayne Rooney. “Ik zou het liefst de eerste twee zien winnen. Ik vind hun doelpunten het mooist.”

“Lokeren doet het goed tegen topclubs”
De Ceulaer staat met Lokeren op de tiende plaats met achttien punten. Zaterdag ontvangen zij de Rouches. “Standard is een ploeg in vorm. Toch doen wij het thuis goed tegen topclubs.”

“Tegen Anderlecht (0-1) hadden we tal van doelkansen en moesten we eigenlijk winnen en tegen Racing Genk pakten we dan ook de drie punten (3-1).” Play-off 1 zit er op dit moment niet in voor Lokeren. Het heeft negen punten minder dan de nummers vijf en zes KV Kortrijk en Cercle Brugge.

“We moeten nu naar ons eigen schema kijken en alles week per week aanpakken. We moeten voor iedere wedstrijd honderd procent gaan en telkens de drie punten proberen binnenhalen. Aan de play-offs denk ik nog niet”, besluit De Ceulaer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties