"Balotelli kan beter in zijn hotelkamer blijven"

Sam Soetaers
| 8 reacties
"Balotelli kan beter in zijn hotelkamer blijven"
Foto: © SC

Roberto Mancini heeft zijn handen meer dan vol met Mario Balotelli. De speler van Manchester City liet onlangs nog een t-shirt zien met daarop de tekst 'why always me'. De Italiaanse coach heeft zijn landgenoot vrijdag nog maar eens op het matje geroepen.

“Ik vroeg Balotelli: waarom jij altijd?”, geeft de coach van de Engelse club een woordje uitleg na de zoveelste rel van de zwarte parel. Balotelli was aan het vechten geraakt met ploegmaat Micah Richards, dit tot groot jolijt van de Engelse tabloids.

“Het stelde allemaal niet zoveel voor”, relativeert Mancini het incident. “Mario en Micah waren gewoon aan het boksen, maar het zijn net tweelingbroers. Het is Balotelli al vier keer overkomen. Voorlopig neem ik geen maatregelen, maar hij moet wel gaan oppassen.”

De coach is ook het vuurwerkspel van Balotelli in zijn eigen badkamer nog niet vergeten. De Italiaan was niet iets te onvoorzichtig, waardoor zijn eigen badkamer in brand vloog. “En we zijn net het einde van het jaar. Dat is een gevaarlijke tijd want dan spelen er wel meer mensen met vuurwerk. Ik denk dat Mario maar beter in zijn hotelkamer kan blijven”, knipoogt Mancini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties