Reactie Frank De Bleeckere: "Tijd voor iets anders"

Tomas Taecke
| 16 reacties
Frank De Bleeckere: "Tijd voor iets anders"
Foto: © SC

Frank De Bleeckere zette zaterdagavond in het Regenboogstadion een definitief punt achter zijn carrière als scheidsrechter. Onze redactie wachtte de gewezen Belgische nummer één op toen hij voor de laatste keer de kleedkamerdeur achter zich dichttrok.

Tomas Taecke in Waregem

Nadat scheidsrechtersbaas Jeurissen, ex-college Johnny Vereecke en vrouwlief en dochter hem opzochten in de kleedkamer, kwam Frank De Bleeckere een uur na de wedstrijd uit de catacomben van het Regenboogstadion. De gewezen scheidsrechter zag er tevreden en emotioneel uit.

"Ik voel me een beetje leeg", zei De Bleeckere na zijn laatste fluitsignaal. "De spelers feliciteren je maar het dringt niet echt door. Toen mijn vrouw en dochter en ook Robert Jeurissen in de kleedkamer kwamen begon het wel door te dringen".

De Bleeckere keurde een geldige goal van de thuisploeg af en besloot ook Dachelet vroeg in de wedstrijd rechtstreeks uit te sluiten.

"Ik wil op dit moment niet blijven stilstaan bij die fases. Zoals altijd vertrouwde ik op mijn assistenten, af en toe moet je gewoon een beslissing nemen".

"Nu heerst pas echt het besef dat het voorbij is. Streep eronder en tijd voor iets nieuws", aldus Frank De Bleeckere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties