Co Adriaanse ontslagen bij FC Twente

Thomas De Block
| 9 reacties
Co Adriaanse ontslagen bij FC Twente
Foto: © SC

Co Adriaanse, trainer bij FC Twente, is door zijn club ontslagen. Dat melden Nederlandse media. De club uit Enschede stelt waarschijnlijk de Engelsman Steve McClaren aan als zijn vervanger.

Co Adriaanse werd dit seizoen binnengehaald als hoofdcoach maar hij kon de grote verwachtingen niet inlossen. Vooral zijn houding en werkwijze waren voer voor problemen bij de club uit Enschede.

Voorzitter Joop Munsterman deed nog herhaalde pogingen om de vrede tussen spelers en coach te bewaren, maar slaagde niet in zijn opzet. De dramatische decembermaand, waarin Twente in één week verloor van Wisla Krakow, Feyenoord en PSV, betekende de druppel.

Munsterman heeft al een opvolger voor Adriaanse gevonden. Steve McClaren, die FC Twente in 2010 naar de eerste landstitel ooit leidde, wordt gezien als de ideale oplossing voor de huidige problemen. Nog deze week zou de 50-jarige Engelsman tekenen voor een tweede termijn.

Eerder werd Steve McClaren al in verband gebracht met een mogelijke komst naar Club Brugge, na het ontslag van Adrie Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties