Interview Hubert blij met comeback: "Hopelijk constanter presteren"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Hubert blij met comeback: "Hopelijk constanter presteren"
Foto: © SC

David Hubert staat na maandenlang blessureleed opnieuw tussen de lijnen bij RC Genk. De middenvelder vertelde aan onze redactie dat hij bijzonder blij is dat hij weer kan voetballen.

"Het heeft lang geduurd maar ik ben heel blij dat ik terug ben", lacht Hubert. Afgelopen weekend moest hij centraal achterin depanneren. "In KV Mechelen was het goed en ook tegen OHL lukte het, al mis ik natuurlijk nog wat wedstrijdritme. Mijn prestaties waren toch al goed."

Misschien nog belangrijker is dat hij geen hinder meer onvervindt van de buikspierblessure die hem maandenlang van het veld hield. "Ik voel geen reactie op de buikspieren maar ik moet nog wel op controle."

Onregelmatig
De 5-0 zege tegen OHL deed ook Hubert deugd. "Het was een belangrijke wedstrijd waarbij er toch wel druk stond. We wilden snel scoren en dat lukte, we waren heel efficiënt wat in KV Mechelen soms ontbrak."

"We hebben een wat onregelmatig seizoen gespeeld tot nu toe. We recupereren nu wel veel volk dus ik hoop dat we nu constanter kunnen presteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties