Reactie Janssens: "Was niet nodig wat Grncarov deed"

Fabian Morren
| 22 reacties
Janssens: "Was niet nodig wat Grncarov deed"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse speelde verdienstelijk, maar verloor toch met 0-2 van Standard. In de slotfase ontspoorde de wedstrijd nog. "Dit heeft niets met voetbal te maken", zegt trainer Chris Janssens.

"Het was bij momenten goed", aldus Janssens. "We hadden deze match nooit mogen verliezen. Ze hadden in de eerste helft twee goeie mogelijkheden, wij ook. Maar Standard kwam op voorsprong", analyseert Janssens.

"Na de rust zijn ze er niet meer uitgekomen. Wij hadden nog een prima kans via Wesley Sonck. Nadien liep het allemaal in het honderd."

Janssens heeft het onder meer over de strafschopfases. "Die overtreding op Elgabas was een zuivere penalty. Aan de overkant vond ik hun strafschop onterecht. Het is niet de eerste keer dat we bestolen zijn. Het gebeurde ook al tegen Cercle Brugge en Lokeren. Dat is niet leuk."

In de slotfase kregen Grncarov en Felipe nog rood. Grncarov trok eerst aan het haar van de Standard-verdediger. "Dat laatste mag niet gebeuren, het had niets met voetbal te maken. Het was niet nodig wat Grncarov deed. Je moet in alle omstandigheden kalm proberen te blijven, zelfs als het potje overkookt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties