Interview Bob Peeters: "We gaan voor Europa"

Glenn Schrader
| 15 reacties
Bob Peeters: "We gaan voor Europa"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Na de overwinning op Sint-Truiden staat Cercle Brugge op een gedeelde zesde plek met Racing Genk. De vereniging kan hierdoor naar boven kijken en zelfs aanspraak maken op een plekje in play-off 1.

“Ons seizoen is tot nu toe beter verlopen dan verwacht, we doen nog mee voor een plekje in play-off 1 en gaan er ook voor”, liet Cercle-trainer Bob Peeters weten aan onze redactie. “We bekijken het van week tot week, maar er is geen druk om beter te doen. Als we play-off 1 niet behalen gaan we wel voor kwalificatie voor Europa”, meldde hij nog.

Opvallend aan de opstelling tegen STVV was het gebruik van de vele Belgen. Liefst negen landgenoten kwamen aan de aftrap (tien als je Oleg Iachthouk meerekent), waaronder verschillende onder de 21. “Dat is een goede evolutie voor Cercle, en we streven daar ook naar”, aldus Peeters. “Het is niet onbegrijpelijk dat we sommige jongeren zullen verliezen in de zomer maar we proberen ze toch allemaal te houden”, voegde hij daar nog aan toe.

Bob Peeters ziet zich nog een tijdje bij Cercle blijven. “Ik heb nog een contract tot 2014 en dat wil ik dan ook uitzitten”, zei hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties