Ceulemans: "Ik laat Westerlo niet in de steek"

Melissa Maes
| 25 reacties
Ceulemans: "Ik laat Westerlo niet in de steek"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Supporters van Westerlo stuurden woensdag een open brief gericht naar coach Jan Ceulemans. Caje valt uit de lucht. "Iedereen moet doen wat hij denkt dat het beste is voor de club", zegt hij laconiek.

“Het zou maar om een klein deel supporters gaan dat kritiek heeft. Alles bij elkaar zo’n tachtig man, heb ik me laten vertellen. Zij hebben het recht om ontgoocheld te zijn over onze prestaties. Maar de meerderheid van de fans beseft met welke omstandigheden we te maken hebben en is zich bewust van de vele blessures”, zegt Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad.

Ceulemans kan voorlopig nog rekenen op het vertrouwen van Westerlo. “Uiteraard doet dat deugd, maar ik blijf realistisch. Als de resultaten uitblijven, is er één iemand die het gedaan heeft en dat is de trainer. Ik zit al lang genoeg in het voetbal om dat te beseffen.”

“Ik ben echter niet van plan om Westerlo zelf in de steek te laten. Ik zit al tien jaar bij deze club, dat is iets anders dan één seizoen. Ik wil Westerlo zelf voor degradatie behoeden. Is het niet rechtstreeks, dan maar via de play-offs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties