Reactie Ceulemans tracht positief te blijven: "Recupereren spelers"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Ceulemans tracht positief te blijven: "Recupereren spelers"
Foto: © SC

Westerlo moest zaterdag het onderspit delven tegen KV Mechelen. Ondanks de 1-3 nederlaag, probeert trainer Jan Ceulemans positief te blijven.

Robby Morren in Westerlo

"We hadden misschien wel iets meer verdiend", opende Jan Ceulemans na de nederlaag tegen KV Mechelen. "Wij hebben bijna niets weggegeven en Renard heeft in de eerste helft enkele goede reddingen gedaan. Het is jammer dat we niet op voorsprong konden komen. Als je dan op achterstand komt, weet je dat het nog heel moeilijk wordt."

Opnieuw slikte Westerlo doelpunten op stilstaande fases. "Die stilstaande fases hebben ons genekt. We hebben in de tweede helft nog geprobeerd om druk te zetten maar de bal viel niet goed." 

Verbauwhede
In de slotfase pakte doelman Verbauwhede nog een rode kaart. "Ik denk dat het een terechte rode kaart was, Glenn kwam te laat. Dat komter dan ook nog eens bij. We weten waar we staan en in zo'n situatie slaat het meestal tegen."

Toch blijft de coach de toekomst positief tegemoet zien. "We hopen binnenkort enkele spelers te recupereren en dan kunnen we misschien eindelijk eens met de ploeg spelen waar we in het begin van het seizoen op gehoopt hadden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties