Reactie Kouyate: "Anderlecht onwaardig"

Kouyate: "Anderlecht onwaardig"
Foto: © SC

De verdediging van Anderlecht moest regelmatig alle hens aan dek roepen. De Anderlecht-spelers waren eerlijk in hun analyse van de match. "Anderlecht onwaardig", klonk het bijna overal.

Johan Walckiers in Lier

Cheikhou Kouyate was één van de jongens die wel knokte. Er waren er anderen bij de Brusselaars. "We zijn ontgoocheld, want dit is Anderlecht onwaardig", bevestigde Kouyate. "We wilden die drie punten om de nederlaag van donderdag tegen AZ te doen vergeten. Maar we hebben niet gedaan wat we moesten doen."

Kouyate voorkwam zelfs erger door een bal van de lijn te vegen. "Elgabas kwam oog in oog met Proto en ik bleef wat achter hem om nog redding te brengen. Gelukkig stond ik op de juiste plaats, want als hij de andere hoek kiest, ben ik ook gezien."

Kouyate moet het de volgende weken zonder zijn maatje Juhasz stellen die twee matchen geschorst is. "Ik ben gewend om met Roland te spelen, maar nu zal het zonder moeten. Ik ga mijn best doen om me zonder hem te redden. We moeten alle volgende wedstrijden gewoon als een finale opvatten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties