Belgische Beloften met vier nieuwe spelers in de kern

Glenn Schrader
| 10 reacties
Belgische Beloften met vier nieuwe spelers in de kern
Foto: © SC

Ook de Belgische Nationale Beloftenploeg zal woensdag een wedstrijd spelen. Op de training van de jonge garde vielen vooral de vervangers van enkele belangrijke afwezige spelers op.

Naast Yassine El Ghanassy en Maxime Lestienne kunnen ook Jimmy De Jonghe , Gregory Mertens en René Sterckx niet mee afreizen naar Engeland. Zij worden vervangen door Kristof D’Haene (Cercle Brugge KSV), Lamisha Musonda (RSC Anderlecht), Jordan Lukaku (RSC Anderlecht) en Arnaud De Greef (KVC Westerlo).

Eerste test voor Jean-François Remy
De wedstrijd in Engeland wordt de eerste met Jean-François Remy aan het hoofd van de Belgische Beloftenploeg. Hij oefent deze functie tijdelijk uit in afwachting van de komst van de nieuwe Beloftencoach Johan Walem.

Ondanks het prestige van zijn eerste match als coach, blijft Jean-François Remy heel kalm. “Ik ben heel fier met het vertrouwen dat ik gekregen heb, dat is een bewijs van de appreciatie van mijn werk”, legt de Belgische Beloftencoach trots uit.

“Na de zege in de heenwedstrijd tegen Engeland is er iets ontstaan in de groep, of beter gezegd de spelers zijn er in geslaagd om iets te creëren. Nu is de voorbereiding heel kort, maar daar moeten we het mee doen. Er zijn veel factoren die het resultaat kunnen beïnvloeden, maar ik ben ervan overtuigd dat ik spelers mee heb die een goede match kunnen spelen in Engeland”, spreekt Remy vol vertrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties