Leemans (VVV) moet andere oorden opzoeken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Leemans (VVV) moet andere oorden opzoeken
Foto: © SC

Slecht nieuws voor Ken Leemans (foto). Onze landgenoot past niet meer in de toekomstplannen van VVV Venlo dat de optie in zijn contract niet lichtte.

VVV Venlo had de optie om het contract met twee jaar te verlengen, maar doet dit niet. Dit betekent dat Ken Leemans op het einde van het seizoen transfervrij kan verhuizen. "We hebben hem - omwille van zijn verdiensten voor de club - hem een transfervrije status toegekend. Het is jammer dat hij vorig seizoen niet naar Lierse kon door een blessure. Al in de winterstop hebben we aan Ken gezegd dat de kans groot is dat de optie in zijn contract niet zal gelicht worden", klinkt het bij de eredivsionist.

Leemans (29) is niet verrast door het besluit. "Het zat er aan te komen. Aan de ene kant is het jammer, maar ik moet nu vooruit kijken. Het zou goed zijn voor mezelf om terug te komen en minuten te maken in het eerste elftal. Zo kan ik aan andere clubs die interesse zouden hebben laten zien wat ik kan. Morgen voetbal ik met de beloften", besluit Leemans in De Limburger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties