Defour: "Sluit terugkeer naar Standard niet uit"

Glenn Schrader
| 37 reacties
Defour: "Sluit terugkeer naar Standard niet uit"
Foto: © SC

Steven Defour heeft met 'Mijn eigen weg' een biografie in de winkelrekken liggen. In het boek krijgt de lezer een terugblik op de jeugd van Defour, zijn vertrek bij Genk en een eventuele terugkeer naar Standard.

"Dit boek kwam er niet om het verleden van me af te schrijven. Ik wil gewoon iets vertellen over mij en mijn privéleven", vertelt Steven Defour aan radiozender MNM. "Ik denk dat dit vrij aardig gelukt is."

Ook zijn vertrek uit Genk komt in het boek ter sprake. "Met Jos Vaesen heb ik geen contact meer, maar Pierre Denier hoor ik nog regelmatig. Onze band is nog altijd even hartelijk als voorheen." Ook minder prettige zaken komen aan bod. "De auto van mijn schoonvader werd na de transfer in brand gestoken. Dat zijn dingen die je niet zomaar uitwist."

Standard zal altijd een speciale plaats in het hart van Defour hebben. "Ik was op de begrafenis van Guy Namurois en ondanks de omstandigheden deed het me iets iedereen terug te zien." Defour sluit een terugkeer naar Luik niet uit. "Als Standard me op het einde van mijn carrière nog terug wil, waarom niet? Je kan er nu wel over praten, maar zoiets plannen is onmogelijk", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties