Redknapp ontkent gesprekken over nieuw contract

Glenn Schrader
| 0 reacties
Redknapp ontkent gesprekken over nieuw contract
Foto: © SC

De Engelse coach ontkent dat zijn huidige club, Tottenham Hotspur, hem een nieuw vierjarig contract heeft aangeboden. Ook over de zomertransfers is nog niet gesproken.

Harry Redknapp staat als weken in de belangstelling, zo zou hij voor de Engelse media de ideale kandidaat zijn om Fabio Capello op te volgens als bondscoach van Engeland. Tottenham Hotspur zou hun oefenmeester echter liever bij de club zien blijven.

De coach zou echter nog geen nieuwe contractaanbieding hebben gekregen. "Nee, dat is niet het geval", reageert Redknapp op de geruchten. Britse media lieten ook weten dat er een opstapclausule van maar liefst zestig miljoen euro in zijn contract zou opgenomen worden.

"Ik spreek voorzitter Daniel Levy elke dag, hij wil me graag bij de club houden", aldus Redknapp. "Maar op dit moment is er geen sprake van een aanbieding om mijn contract te verlengen. En ik heb daar ook niet op aangedrongen."

De Engelse coach ontkent ook dat ze hem willen verleiden met een groot transferbudget. "We hebben nog nooit over transfers in de zomer gesproken, laat staan dat we over bedragen hebben gepraat. Het is in geen enkel gesprek naar voren gekomen", besluit Redknapp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties