Wat was uw eerste stadionbezoek?

Tomas Taecke
| 155 reacties
Wat was uw eerste stadionbezoek?
Foto: © SC

Onze redactie gaat deze week de nostalgische toer op. Elke dag blikken Leo Van der Elst, Georges Leekens en Killian Overmeire vol heimwee terug naar een onvergetelijk moment of persoon in hun carrière. Wij willen ook weten welke beelden voor eeuwig op uw netvlies gebrand staan.

Deze week willen we onze lezers polsen naar hun voetbalnostalgische momenten.  Enkele belangrijke personen in het Belgische voetballandschap blikken terug op de personen of momenten die zij nooit zullen vergeten en stellen daarmee het voorbeeld voor u! Aan het einde van dit dossier worden de leukste reacties en verhalen van onze lezers gebundeld en naar voor geschoven.

Vandaag willen we van u het volgende weten: Wat was uw eerste wedstrijd in een stadion? Wanneer zag je voor het eerst een live-wedstrijd in een voetbaltempel? Herinnert u zich ook nog de datum en uitslag van die bewuste wedstrijd?

 

Georges Leekens:
"Dat was een wedstrijd van het toenmalige Waterschei. Mijn vader was een hevig supporter van die club en nam mij geregeld mee naar de wedstrijden. Tegen wie de eerste partij was, kan ik mij niet meer herinneren".

Leo Van der Elst:
"Ik herinner mij nog goed mijn eerste bezoek aan een stadion. Op de Bosuil zag ik Antwerp aan het werk tegen Vejle, een ploeg uit Denemarken. De uitslag was 2-2, de wedstrijd vond plaats in het kader van de Zomercup".

Killian Overmeire:
"Lang geleden zag ik Lommel-Beveren. Heel veel kan ik mij daar niet meer van herinneren, enkel dat het bijzonder koud was. Ik ging er heen met mijn beide ouders".

 

Lees hier welke voetballers een onvergetelijke indruk hebben nagelaten op de spelers/trainers!

Samen met u duiken we in het verleden en willen wij ook weten wat uw eerste stadionwedstrijd was. Denk eraan dat enkel opbouwende en positieve reacties dit dossier, dat vooral gericht is op de interactie en dialoog met de lezers,  kleur kunnen geven!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties