Interview Schlaudraff: "Gas geven in vol huis"

Tomas Taecke
| 6 reacties
Schlaudraff: "Gas geven in vol huis"
Foto: © SC

Jan Schlaudraff heeft zijn schorsingsdag uitgezeten en kan straks aan de aftrap verschijnen tegen Standard. De sterkhouder van '96 benadrukt dat Hannover van zijn eigen sterkte moet uitgaan.

Donderdagavond nemen Hannover en Standard het dit seizoen voor de vierde maal tegen elkaar op. Schlaudraff miste de heenwedstrijd maar is vastberaden zijn club een ronde verder te helpen in het tweede luik van de confrontatie.

"Ondertussen kennen we elkaar al goed", zegt Schlaudraff aan de officiële website van de club. "Wij kennen hun sterktes, maar zij kennen ook de onze. Toch mogen we ons zeker en vast niet laten verrassen".

"Standard is offensief heel sterk. We moeten een tegendoelpunt absoluut vermijden en zorgen dat we zelf snel scoren. Als we op voorsprong kunnen komen is de kwalificatie zo goed als binnen. We moeten uitgaan van onze eigen sterkte en het gaspedaal volledig induwen in een uitverkocht stadion".

"Het zou fantastisch zijn voor de club als Hannover een ronde verder kan komen. Ook voor de fans, de spelersgroep en de hele regio zou de kwalificatie voor de kwartfinales legendarisch zijn".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties