Interview Tshimanga: "Dit had ik niet verwacht"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Tshimanga: "Dit had ik niet verwacht"
Foto: © SC

Derrick Tshimanga had zich zijn eerste maanden bij Racing Genk wel enigszins anders voorgesteld. Dat vertelde hij aan onze redactie.

De transfer van Tshimanga naar RC Genk hing al langer in de lucht maar in januari was het zover. Sindsdien is hij de vaste linksachter bij de landskampioen maar veel plezier beleefde hij nog niet bij zijn nieuwe club. 

"Ik ben nu pas twee maanden bij Genk maar dit had ik niet verwacht", vertelt hij. "Ach, zulke dingen kunnen gebeuren. Het is pech dat het nu zo verloopt."
 

"Tegen Westerlo hebben we ons in de tweede helft wat herpakt maar dat is gewoonweg te laat." Dankzij de nederlaag van Kortrijk heeft Genk zijn lot nog in eigen handen. Bij winst tegen Gent mogen de Limburgers play-off 1 spelen. "We moeten het gewoon afmaken tegen Gent."

Supporters
We vroegen Tshimanga wat hij vond van de reactie van de supporters die de bus blokkeerden na de partij tegen Westerlo. "Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, wat kan ik daarop zeggen? Die mensen betalen voor hun ticket en ze zijn niet tevreden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties