Kortrijk-fans hebben veel over voor Dejaegere

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Kortrijk-fans hebben veel over voor Dejaegere
Foto: © SC

Brecht Dejaegere is dit seizoen bij KV Kortrijk helemaal doorgebroken. Straks is de revelatie transfervrij, maar de Kortrijk-fans hebben heel wat over om de fel in de belangstelling staande middenvelder in hun stad te houden.

KV Kortrijk talmde te lang om Brecht Dejaegere een nieuw contract aan te bieden waardoor de speler straks transfervrij kan vertrekken uit het Guldensporenstadion. Cercle Brugge, Club Brugge, Lokeren en Zulte Waregem liggen op vinkenslag om hem in te lijven.

Maar de Kortrijk-fans willen dat hun goudhaantje niet vertrekt. Fans van de KVK-supportersclub Overleie willen Dejaegere maar liefst vijfduizend euro cadeau doen als bijtekent bij de club. "Brecht is het enige jeugdproduct dat tot nu toe kon doorstoten naar de eerste ploeg", luidt de motivatie van Kris Lignel, de penningmeester van de supportersclub, in HNB.

Dejaegere wil zich voorlopig niet laten leiden door allerhande initiatieven. "Ik laat er in tegenstelling tot mijn mama mijn slaap niet voor. Ze was altijd al heel begaan met mijn loopbaan. Ook de mening van Sven Kums zal bepalend zijn in mijn beslissing. Ik hoor hem iedere dag en hij geeft me tips. Ik moet ook denken aan mijn financiële toekomst", besluit Dejaegere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties